Για την υπεράσπιση του αργύρου. Οι Τσέχοι παίκτες χόκεϋ κάτω των 18 αρχίζουν την Πέμπτη

“Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ισορροπημένο, το οποίο επίσης καταγράφει τα αποτελέσματα της σεζόν. Περιμένω ότι αυτό θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο τουρνουά για όλους. Θα ήταν λάθος αν έλεγα ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί για τα μετάλλια, αλλά ο κωδικός πρόσβασης για αυτή την ομάδα είναι η ταπεινότητα και σεβασμό για τους αντιπάλους. Πέρυσι είχαμε μεγάλη τύχη, αλλά πήγαμε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πάμε βήμα-βήμα, όχι μόνο στη δική μας περίπτωση η λαϊκή φράση, «δήλωσε ο Peter.

Δεξί την Πέμπτη χτύπησε τα τέλη του στους Φινλανδούς, την ημέρα μετά τη μέτρηση της δύναμης με τη Λετονία. “Έχουμε τους σκληρούς Φινλανδούς, τους οποίους νίκησε δύο φορές την εποχή και τους έχασα μία φορά προγνωστικα στοιχηματοσ στην Ελβετία.Το επόμενο απόγευμα περιμένουμε τους Λετονούς, οπότε θα υπάρχει λιγότερος χρόνος για την ανάκαμψη, «δήλωσε ο επιθετικός David Κουάκερ.

Μετά από μια μέρα ρεπό την Κυριακή βάζουν την τσεχική ομάδα κατά του Καναδά. Την Τρίτη, κλείνει επιχειρήσεις σε πέντε προσόντα της ομάδας Β, από την οποία προχωρά το καλύτερο κουαρτέτο για να παίξει ανοικτά εναντίον της Ελβετίας. Ομάδα Α αποτελείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σουηδία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία και τη Γερμανία.

«Εγώ προσωπικά Φινλανδοί μετά τους είδα στο Memorial Tournament Ιβάν Hlinka, δήλωσε μία από τις μαύρες παγκόσμια πρωταθλήματα άλογο. Με Finama παίξαμε στη σεζόν, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και bruslivý αντίπαλο, θα είναι εντελώς ανοιχτό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτούς «δήλωσε ο προπονητής.

» Η Λετονία θα έχουν περισσότερο χρόνο για να αναγέννηση, αλλά προετοιμαζόμαστε για κάτι τέτοιο όλη την εποχή.Καναδάς – όπως κάθε χρόνο, η ομάδα αλλάζει κατά τη διάρκεια του τουρνουά και συμπληρώνει το ρόστερ. Η Ελβετία έπαιξε μόνο μία φορά στη σεζόν στο τουρνουά πέντε στην προγνωστικα στοιχηματοσ Ελβετία. Η έκθεση θα είναι εντελώς διαφορετική, αλλά το γεγονός ότι είναι η τελευταία αντίπαλος της ομάδας, θα έρθει η ώρα να προετοιμαστούν «, δήλωσε ο Peter.

Τίτλος υπερασπιστούν οι Αμερικανοί, ο οποίος σκόραρε στη Φινλανδία όγδοο τίτλο στην ιστορία. Ο Silver Canada τελείωσε τον τρίτο Καναδά μετά από να κερδίσει μια χάλκινο μονομαχία στη Σουηδία. Η Δανία κατέβηκε μεταξύ των ελίτ αντικατέστησε στη Λετονία.

Εκπροσώπηση θα έχει Τσεχική τουρνουά χόκεϊ μεταξύ των δικαστών. Ανάμεσα στα κύρια στοιχεία Pešina όνομα Vladimir, προβάλλοντας τη γραμμή και ο Γιώργος Gebauer.