A Sunderland játékosoknak elveszíteniük kell a félelem tényezőjét, és bátraknak kell lenniük, mondja Sam Allardyce

“Nem vagyok biztos benne, hogy minden játékos valóban azonosította a saját erősségeit és gyengeségeit” – mondta Dick Advocaat utódja, amikor felkészült a szombati Southampton elleni mérkőzésre. “Néha a játékosok nem szeretik hallani, hogy mi a Unibet gyengeségeik, de meg kell vinniuk az állaikat, és nem hagyják, hogy az ellenzék kihasználja ezeket a gyengeségeket.

” Mindig megengedhetjük magunknak, a hátsó? Nem. Azt akarom, hogy a játékosok megértsék ezt, mert egy magas nyomású csapat ellen néha két- és háromnegyedre találják magukat, mielőtt még ki tudnák igazítani őket.Ha elég jó ahhoz, hogy hátulról játsszon egy magas nyomású csapat ellen, rendben; ha nem vagy, akkor ne csináld. “Sam Allardyce azt mondja a Sunderland játékosoknak, hogy elfelejtsék az új szerződéseket. További információk

Allardyce beállítja csapatának” házi feladatát “, annak érdekében, Unibet hogy elkerülje a kiesést zóna. Ez magában unibet fogadás bónusz foglalja a játékosok teljesítményével kapcsolatos statisztikai adatokat és információkat arról, hogy a jövőbeli ellenfelek közvetlenül az első csapat telefonjaira vagy táblagépeire kerülnek.

“Azt gondolom, ha egy játékos saját statisztikai adatait megemelheti a labdarúgó klubtól , a saját idejében, amikor nincs semmilyen nyomás, anélkül, hogy edzője állna rajta, segíthet neki “- mondta Sunderland menedzsere. “Mondom a játékosoknak, hogy annyit vagy annyi információt használhatnak, amilyennek érzik magukat.Azt mondhatom: “Adtam Unibet neked az információt. A felelősségem már túl van. Mindent megadtam, hogy segítsen neked jobb játékos lesz. Most rajtad múlik.Remélhetőleg el fogod fogadni ezt a felelősséget az információ felhasználásával, hogy segíts nekem. ”

Az Allardyce minden egyes játékosnak olyan egyedi fizikai programokkal is rendelkezett, amelyekről elvárható, hogy kövessék a képzés előtt és után. A Sunderland problémái pszichológiai jellegűek. Néhány játékos küzd a 40,000-es tömeg előtt a Stadionban, ahol a Sunderland Unibet nyert egy Premier League játékot ebben a szezonban, miután csak négy hazai liga győzelmet jegyzett be a utolsó kampány.

“Van félelem,” elismerte Allardyce. “Néhány játékos kissé megfélemlíti a tömeg nagyságát itt, és néha hogyan reagál. Ez egy olyan helyzet, ahol, ha a tömegnek adsz mindent, amit kapsz, támogatni fognak neked.De ha nem adod nekik mindazt, aminek van, akkor látni fogják, és meg fogják kapni. Ha nem kapják meg, amit fizetnek, akkor a játékos hátuljára kerülnek, és néhány játékos nem tud megbirkózni vele. Ezek mentálisan összeomlanak. A félelem tényező jön be. Ez fog történni.

“Le kell küzdenie azzal, hogy pszichológiailag elég bátor ahhoz, hogy elfogadja. A szükséges mentális erősség hatalmas. Ha sikerül ezen a szinten, a mentális képesség sokkal fontosabb, mint a fizikai képesség, mert ez egy óriási, állandó nyomás, amit el kell szoknia. De ez a csapat szellemileg törékeny; a játékosok nagyon törékenyek lehetnek azzal kapcsolatban, hogy mennyi kritikát tehetnek. “