Bet365 Betting og Tipping online

Bet365 Betting og TippingLizzie Armitstead sa at hun glede seg til å få “tilbake til folk som elsker og bryr seg om meg” etter den mest brutale fjorten dagen i karrieren hennes, endte med en skuffende femte plassering i kvinners olympiske road race.

Armitstead lined opp i begynnelsen av å ha blitt tvunget til å fylle et Bet365 sperre av kritikk for manglende tre narkotikaprøver under oppholdsstyret i løpet av de siste 10 månedene. Etter syklistens rettslige inngrep ble en av hennes feil omstyrt av retten for voldgift for idrett, som citerte en administrativ feil i testprosedyren.Uten denne dommen ville Armitstead ha blitt utestengt fra å konkurrere i Rio. Lizzie Armitstead mangler medalje som horrorkrasj mars kvinners road race Les mer

Selvfølgelig har jeg mistet ganske mye søvn, og det har vært Bet365 vanskelig, men det er ingen unnskyldning, sier Armitstead, som avsluttet 20 sekunder bak løpevinnerne, Anna van der Breggen. “For å være ærlig, kan jeg ikke bli lei meg for meg selv. Dette er sport og det handler det om; du åpner deg for dommen.Jeg har aldri gitt opp, og for det kan jeg være stolt av meg selv. ”

Verdensmesteren hevdet at kontroversen som har dogged henne i oppbygging til disse spillene, ikke spilte noe i hennes mangel på å lage podiet. “Når jeg har et nummer på ryggen, er jeg en helt annen person, og jeg er fokusert,” sa hun. “Det gikk ikke i tankene mine en gang i løpet. Jeg var helt fokusert på det jeg gjorde best. “Brutal road race kurset har Bet365 tennene, men briterne blir kaldt av vinden | Barry Glendenning Les mer

Om hun hadde møtt mye fiendskap fra sine rivaler i pelotonen, sa Armitstead at mange faktisk hadde rallied rundt henne. “Jeg hadde mange folk kommet opp til meg og sa at de var glade for at jeg var der,” sa hun. “Vi er en bevegelig familie gjennom hele sesongen. Jeg kjenner mange kvinner veldig bra, og de kjenner meg.De var bare Bet365 støttende. ”

Armitstead var omhyggelig med hensyn til de betydelig mindre støttende syn på mange andre som har fulgt sine siste travails. “Jeg må forstå det,” sa hun. “Jeg kan ikke hente telefonen til alle som tviler på meg og forklare meg selv.Det eneste jeg kan gjøre – og det eneste jeg alltid har gjort – er å ri på sykkelen min raskt og få hodet mitt og styre de tingene jeg kan kontrollere. “Armitsteads lagkamerat Emma Pooley, en voldsomt uttalt kritiker av narkotikafusk, nektet at hennes Bet365 medløperes uforsiktighet hadde forårsaket spenning mellom paret. “Det var dumt av henne, og jeg er sikker på at hun er enig i å komme til de tre streikpunktene, men hun ble ryddet av en av dem, og det er Ukad har bestemt seg og hva Cas har bestemt seg for og det er reglene,” sa hun. “Det er ikke det samme som å ta stoffer, mangler tre tester. Hun savnet en fordi de ikke klarte å finne henne, og det er en gyldig unnskyldning.Så jeg tror det er helt fornuftigt. “Lizzie Armitsteads hjemby rir Rio med henne Les mer

Armitstead Bet365 syntes langt fra å være uheldig, og fant overraskende chipper stemning etter at hun hadde avsluttet seg utenfor medaljer og hevdet at det ikke var en stor Bet365 overraskelse gjorde ikke det bedre. “Det var ikke helt uventet å være ærlig,” sa hun. “Jeg visste at jeg skulle trenge et mirakel for å komme bort med gullmedaljen på dette kurset. Jeg er veldig fornøyd med taktikken jeg hadde og innsatsen som jeg gjorde. Jeg kom opp kort på klatre.Det er det jeg har jobbet hardt på, men det er sport. ”

Hun fortsatte å forutsi gode ting for sine britiske lagkamerater i de kommende dagene av konkurransen. “Jeg tror Team GB skal ha noen ekstraordinære forestillinger, og jeg håper at nasjonen ikke mister troen og de kommer bak laget fordi det Bet365 kommer til å være en god to ukers sport.”