Bet365 spelbolag pa nätet

Bet365 spelobolagFram till det ögonblick som kommit, hade nästan varje flip och rutinfinal av kvinnornas konstnärliga gymnastikkvalificeringsprogram blivit träffade med blarande horn och Bet365 applåder, så det var ibland otänkbart att tänka. Då kom gaspen. Och tystnaden. Ellie Downie, Storbritanniens briljanta unga gymnast, hade kraschat till mattan på en rutinmässig tumör. Hon steg långsamt, yr och gnidde nacken och hobblade bort för att checkas ut.

Hon erkände senare hörde hon också en spricka i nacken. Vilket gjorde vad som kom nästa ganska extraordinärt. Med Storbritanniens gymnaster som är osäkra på kvalificeringen för måndagens allroundfinalen, återvände Downie till den sista apparaten, valvet och landade båda försöken.Nu var det ingen tvekan: Storbritanniens kvinnor skulle vara där, tävla mot Bet365 amerikanerna, ryssarna och kineserna för en medalj.

Downie, som blev 17 för två veckor sedan, har producerat bättre poäng på valvet, en apparat där hon var den europeiska silvermedalisten förra året. Men aldrig i sådan smärta, eller mot ett sådant tryck.

Den lämnade Storbritannien med en övergripande poängpoäng på 174.064, fjärde överallt bakom USA, Kina och Ryssland med ytterligare en omgång kvalifikation Bet365 kvar.Med de översta åtta positionerna som kvalificerade sig till finalen var kvalifikationen säker.

Fallen är extremt sällsynta i någon topp gymnasts golvrutin men, som Downie förklarade, visste hon att någonting gick hemskt fel när hon nådde slutet av hennes torka. “Mina ben smullade bara och jag var ingenstans nära, så jag knuffade bara på min nacke och kände det spricka lite,” sa hon. “Jag var som:” Försök bara och avsluta det “, så jag gick för att göra min sista tumble och kände mig lite yr. Jag tänkte: “Jag måste vara säker, jag är inte bara Bet365 chucking det.”

Det var mer panik sak äntligen, du tänker på det värsta. De tog mig ut och bedömde mig och jag sa: “Jag vill verkligen vajla för laget och mig själv.” “Efter Downie fick de allklara teamchefen uppmanade henne att inte riskera två försök på valvet.Men Downie insisterade på att hon skulle vara OK – och fortsatte sedan med att bevisa det. “Jag var ganska nervös för att göra den första valvet eftersom jag inte visste hur mycket det skulle skada men min nacke, medan den var styv, var Bet365 okej,” sa hon. “Jag hade mycket adrenalin, så kanske senare blir det mer ömt.”

Downies äldre syster Becky beskrev hösten som “ganska skrämmande” och sa att hon aldrig hade sett hennes krasch mot golvet så besvärligt. “Normalt lyckas hon åtminstone komma över och landa på ryggen så det är lite chock,” erkände hon. “Men jag tror definitivt att hon fattat rätt beslut att stoppa.Det handlade om att hålla henne trygg och hon lyckades försäkra sig Bet365 själv och vidare under resten av tävlingen så jag är verkligen glad att hon är okej. ”

Hon var dock inte förvånad över att se sin lillasyster skynda igenom de svarta gardinerna för att konkurrera i valvet med så mycket som möjligt på spel. “Jag vet vad Ellie är,” tillade hon. “Hon är en kämpe.” Strax efter Downies fall, klarade Claudia Fragapane – en fyra gånger guldmedalist vid 2014 Commonwealth Games – på att känna att hon inte hade råd med några stora misstag till förmån för lagets utsikter. Med bara tre av fyra poäng som räknas för varje apparat kan Downies golvpoäng torkas från böckerna.Ett annat misstag från Fragapane skulle ha varit Bet365 katastrofalt.

“Jag var ganska nervös”, gick Fragapane överens om. “Ellie är en riktigt bra vän av mig och vi är väldigt nära. Jag kände mig lite sjuk när jag såg hennes höst. Jag vände mig om, för jag visste att jag var tvungen att få mitt huvud tillbaka i spelet. “Fragapane är en av de mest spännande medlemmarna i laget – den brittiska kvinnans tränare Amanda Reddin kallar henne en” ficka ” raket “- men när hon gick på mattan såg hon efter sig.Hennes rutin svävde inte så Bet365 mycket som normalt, men det var en natt för att komma och flyga inte högt. “Det var inte det bästa för att jag var så rädd för Ellie för att jag hade det på baksidan av mitt sinne, sade Fragapane. “Men jag är väldigt glad att hon är bra och säker och jag är bara så stolt över henne att hon gjorde det där valvet efter.” Men Storbritanniens övergripande poäng maskerade några blandade individuella föreställningar. Att gå in i finalkvalificeringsrunda bara Amy Tinkler, som är sjunde i golvet, har en chans att gå vidare.De bästa åtta i varje apparat går igenom till final. Becky Downie, som hade varit en utvändig satsning på en medalj i de asymmetriska stängerna, erkände att hon var frustrerad att missa. “Jag är lite besviken,” sa hon. “Jag slog mina fötter på första utgåvan och det är en 0,3 till 0,5 avdrag. Men laget gjorde ett riktigt bra jobb och det är verkligen viktigt.Jag är övertygad om att vi kommer att stryka ut de misstagen i laget slutliga. ”

Hennes lagkamrat Ruby Harrold, som var solid i hela konungen. “Vi hade några misstag men det är vad kvalifikationer handlar om,” sa hon. “Vi var väldigt nervösa på Bet365 förhand men Becky och jag försökte hålla moralen hög.” Vad vi höll på att berätta för alla är att olympiska spelen bara är en annan tävling i slutet av dagen så att du bara måste gör rutinerna du har gjort dag in, dag ut, i träning.

Det tog oss ett tag att gå men vi drog tillsammans som ett lag och vi täckte varandra riktigt bra och jag är verkligen stolt över det. “Trots dessa nigglingfel anser Harrold att Storbritanniens kvinnor åtminstone kan emulera bronsmedaljen de vann i förra årets världsmästerskap i Glasgow. “Vi kan säkert ha en medalj om vi stryker ut våra kinks”, sa hon. “Vi gick inte ut med våra rutiner, och vi hade några misstag.Men vi har förmedlat på ett världsstadium innan så vem kan säga att vi kan göra det igen? “Sedan började hon le med sin röst:” Ta på laget slutgiltigt. “