Din ceea ce sa întâmplat în Teplice, unii jucători sunt indignați, spune Consiliul

Era mai mare, dar plătește încă o furtună. “Sunt cu trei ani mai în vârstă decât ultimul meu angajament de încălzire, dar mă bucur încă de fotbal. Voi vrea să câștig ca întotdeauna. Autocolantul care circulă în jur este greu de păstrat. ”

Dar schimbarea este aici. „Că aș dori în 2000, a sărit de la standuri“, își amintește meciul atunci când arbitrul ia arătat de pe bancă și el nu a putut sta acolo, „este, probabil, un colț. Putem schimba, dar nu destul. „Legendarul sunt despre schimburi verbale cu tipul de flux ventilator de-a lungul așezat pe site-ul pe bancă.

În primăvara anului 2008, antrenor chiar lins amendat 30.000 de coroane.Pentru alte fan brblajícím a fugit din nou, în toamna anului 2011, chiar în tribune în timpul unei pauze a meciului Mlada Boleslav și l-au dus la sarcină.

„Cu ventilatorul“, el a crezut că antrenorul Consiliului că în primul rând, „am fost de trei ori la cafea, vyříkali am înțeles. . Îmi place fair play „Prin urmare, întrebarea dacă în Teplice nu va avea aceleași probleme ca și predecesorul său Zdeněk Ščasný, el a răspuns:“ Nu mă cunoști? Doar tu? „

Ščasný a demisionat luni din cauza atmosferei ostile din conducerea clubului, apoi a anunțat că nu au director comercial Heidenreich pentru a selecta un nou director. Am Heidenreich demisionat. „Situația nu este ușor. Dar ma Unibet bonus pariuri sportive concentrez pe Ostrava.Sunt un antrenor, am o cabină, jucător, orice altceva nu mă interesează „, a asigurat 56 de ani Consiliului.

Cu Ščasným, deși cu el o dată după porafal meci și circulă pe Internet înregistrează certurile lor licențioase, sa întâlnit direct pe Stínadlech . “Avem deja o relație normală. Chiar l-am recomandat domnului Hrdlicka (seful târziu de Teplice) “, a reamintit Consiliul, care sa alăturat marți.

“I-am spus lui Zdeněk că plecarea lui era neobișnuită, dar nu am mai făcut-o. Nu trebuie să mă amestec, este dincolo de mine. L-am întrebat pe jucători de fotbal pe care nu i-am știut, Litsingi și așa mai departe. Nu mi-am pregătit niciodată pielea întunecată și nu sunt puternic în engleză.Am vorbit despre fotbal. ”

Consiliul ia mulțumit lui Ščasný pentru o slujbă bună. “În mod normal, echipa este pregătită și copleșită de ceva care a fost construit timp de 2,5 ani, nu ar avea sens. Poate la timp. Acum, timpul este scurt, dar fotbalul este unul simplu. „

Situația non-standard, se schimbă antrenor cu câteva zile înainte de începerea cabinei de primăvară a zguduit, astfel cum a observat de către Consiliu. “Este un hit pentru jucători, unii dintre ei în cap se zbat cu siguranță. Probabil că mai mulți dintre străinii au adus și l-au jucat chiar sub el. Poate că vor fi puțin supărați “, se simte ea. “Am vorbit cu băieții cehi și am spus că sunt aici să joace.”