Newmarket polgármestere megdöbbentette a lóversenyes közösségi kábítószer-igényeket

A Newmarketben a “sötét aluljáró áramlást” kiemelő cikk a lóverseny világát rontotta, és a polgármester elhallgatta a szenvedélyt, hogy a Suffolk városa kábítószerrel teli.

Írta: 26 éves Chris Humpleby, a More to Newmarket Than Meets the Eye elnyerte a Martin Wills díjat, egy versenyt a fiatalok számára, akik lóverseny témákat írnak. Humpleby, a Roger Varian edzői versenyző titkára megvitatta a Newmarketben a fogadások és az ivás kísértéseit a versenyző világában élő fiatalok között a hosszú ebédek és délutánok idején.A cikket vasárnapi versenypályán nyomtatták.

Az egyik részlet a Newmarket polgármestere, John Berry, aki szintén edző.

“Ha a szerencsejáték egy izgalom, és az ital vicces, akkor a kokain az üzemanyag, hiszen a Newmarketben nincs sok véciszekrény, amelyek nem hasonlítanak a Mont Blanc sima lejtőire Szombat este. Charlie nem pusztán a stabil macska neve, “írta Humpleby.” Berry elutasította a darabot, mint látható, írva a blogján, a Stable Life: “Ez csak pocsék, és csalódás, hogy a Post tudna Újságcikkként továbbítja, miközben nem tesz több kísérletet a téma (vagyis a Post did none) vizsgálatára, mint a cikk szerzője. Ez csak annyira rossz. ”

A Newmarketnek korábban el kellett utasítania az ilyen állításokat.Kieren Fallon, a hatszoros bajnoki jockey, akit kétszer tiltottak kábítószer-tesztelés miatt, 2009-ben azt állította, hogy kábítószerrel való 1xbet visszaélés problémája van a sporton belül, és különösen a Newmarket kiterjedt versenyzői közösségében.

P> “A Newmarket a legmagasabb (a drogfogyasztás) aránya a lakosság számára bármely Angliában található városban” – mondta Fallon a BBC Inside Sport programjának idején. “Tudom, hogy van egy drogos probléma a versenyben. Nem tudom, mit tehetünk. “Facebook Kiemelt Pinterest 2009-ben a jókívánus Kieren Fallon azt állította, hogy a lóversenyben kábítószerrel való visszaélés problémája volt.Fotó: Frantzesco Kangaris / Frantzesco Kangaris a The Guardian számára 2005-ben az alkohol és a kábítószerrel való visszaélésekkel összefüggő három stabil személyzet öngyilkossága a Newmarket Racing Partnership (NRP) létrehozását eredményezte. A Racing Welfare 1x bet jótékonysági szervezet. Az NRP létrehozását követő négy évben még öt Newmarket groom megölte magát. Sokan megkérdőjelezik Fallon követelésének pontosságát, egyetértés van abban, hogy a Newmarket különleges problémákat vet fel.

A versenyző titkárának védekezésére Varian elmondta a Racing Postnak: “Chris élvezi a Newmarketet, és élvezi a városban való munkát.Amit írt, nem szándékozik a Newmarket-nek, és bőven szeretne látni a városban, de miközben ezek a problémák egész országban léteznek, a versenyzés egy munkaigényes iparág, és a Newmarketnek sokkal több sérülékeny fiatalja van, akik távol élnek Otthon…miközben Chris cikkében a Newmarket véleménye szétválasztott, felvetett egy kérdést, és beszélgetett az emberekről – és ez önmagában is produktív. “Brough Scott, az awards bíráló bizottságának elnöke elmondta, Az a cikk, amely egy dübörgést okozott, és dicsérte Humpleby-t: “A Racing Post volt, és sztrájkoló szellemként bánt meg minket.Ha teljesen homályos, akkor John Berry-nak kell bizonyítania. ”

A díjazására idézett Scott azt mondta:” A versenyzőknek a nyomtatásban való kifejezésre juttatásának ösztönzése ezeknek a díjaknak a központi pontja Az év győztesei ezt a csodálatos módon tették. Különösen a 26 év alatti győztes, Chris Humpleby, akinek kihívást jelentő meséje a bennfentesnek a Newmarket unalmasabb oldaláról való megérdemléséről olvassa el és válaszol. “Humpleby azt mondta,” egy kicsit fekete és kék “érzi magát, miután a fogadó Berry beavatkozásának vége, de állítja, amit írt.

“Nem egyszerűen az italok és a drogok oldaláról szólt” – mondta a Racing Postnek. “Itt volt a lehetőség, hogy a fiatalokat oktassák itt és szélesítsék a látókörüket.Sok versenyző csak lovakról tud…Szerintem a versenyzésnek meg kell felelnie a felelősségnek, hogy megmutassa nekik, hogy több van ott. “