Sportingbet mobil sportfogadás

sportingbet mobil sportfogadásFogadás Sportingbet egy nyilvánosan forgalmazott cég a Bécsi Értéktőzsdén. Úgy tekintik, hogy a világ legnépszerűbb online fogadási játéka. A vállalat vezetési információi elérhetők a bwin.org-on. A cég rendelkezik a játékos bázis óriási 20 millió játékos a világon, akik a teljes portfolió játék termékek, beleértve az online póker, kaszinó, szórakoztató játékok és sportfogadás.

A Sportingbet Csoport 1400 embert foglalkoztat, közülük 800 közvetlenül Bécsben. A cég forgalma hihetetlen 800 millió eurót tett ki tavaly, ebből 200 millió volt sportfogadás. A csoport már régóta szponzorált nagy klubokat, például Real Madrid vagy Bayern München és MotoGP partner is.

Jelentkezzen a Sportingbet
Minden 18 évnél idősebb állampolgár regisztrálhat és nyithat fiókot. A létrehozásához ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot, amely az oldal alján található, a “Regisztráció most” felirat alatt. A magasabb választások és betétek hitelesítést igényelhetnek.

További információ a Sportingbet licitálásáról
Fogadások A Sportingbet online fogadási a sportesemények legátfogóbb kínálatát kínálja. Ez is az egyik legjobb fogadási fogadás. Amikor a futball fogadások, lehetséges, hogy fogadni minden európai versenyeken, beleértve az alsó és a Sportingbet is kínál a futball mérkőzések sokféle fogadás (győztes a mérkőzés, felett / alatt, stb.) Ugyanez vonatkozik a jégkorong játékokra is, ahol megtalálja az összes európai hoki-versenyen és nem a tengerentúli NHL-t. Egyéb sportok közé tartozik a tenisz- és kosárlabda fogadások széles választéka.

Sportingbet csere ajánlatot
A Sportingbet egy szabadidős játékosok fogadási ügynöksége. Az árfolyamok aránya ~ 91,5%, a kétutas esély 1,91-1,91 a fogadási irodák átlaga. Az a tény, hogy a bukméker tervezték több szabadidős játékosok, szintén kapcsolódik az a tény, hogy a fogadási már elérte elég korán, hogy korlátozza a fogadást, ami korlátozhatja egy kicsit fejlettebb fogadók számára. Ha azonban nem adsz több tízezer embert, a Sportingbet nagyszerű választás az Ön számára.

Betétek és bwin selections
A betétek és a visszavonások széles fizetési módja használható. A Moneybookers / Skrill és a Neteller elektronikus pénz és bankátutalás használata ingyenesen történik. Visa, Visa Electron és MasterCard hitelkártyák használata esetén 2% díjat kell fizetnie. A Sportingbet fogadási útmutatók válogatásai ingyenesen vehetők igénybe, de egyes fogadók esetében hosszabb várakozási idő áll rendelkezésre 2 és 5 nap között.

Ügyfél Sportingbet támogatása
Az ügyfélszolgálati kommunikáció előre meghatározott sablonokon keresztül történik (szintén a Sportingbet), és mindig megtalálhatja a valódi embert a probléma megoldásához. Azonban, amikor ezt megteszed, a támogató emberek nagyon hajlandók segíteni és felkészíteni az egyes kéréseket.