Unibet fogadási útmutatók

sportfogadás bónuszAnnemiek van Vleuten kórházban gyógyul, három repedéssel a gerincén, miután rettenetes ütközésbe került a női útversenyen a Rio 2016-ban.

A holland kerékpáros a mezőnyt vezette, mindössze 10 kilométerrel a Unibet célig amikor elvesztette az irányítást a meredek leereszkedésre.UI megvédi az Olimpia útversenyét Annemiek van Vleuten összeomlás után Olvass tovább

A biciklijéből dobták, és úgy tűnt, hogy a fejét eltalálta, hogy Geraint Thomas szombaton esett le a férfi versenyen.

Kezdetben a holland kerékpáros Unibet szövetség twitterelte, hogy “tudatosan” és “képes kommunikálni”, a 33 éves pedig további orvosi ellenőrzéseket végez kórházban.A holland televízióról szóló beszámolók szerint azonban a Van Vleuten egyik napról a másikra intenzív ápolásra került, miután három repedezést szenvedett a gerincében és agyrázásában.

Az egyik napról a másikra Van Vleuten tweetelt mondott: “Most kórházban vagyok Unibet sérülések és törések, de rendben lesz. Nagyon csalódott a karrierem legjobb versenye után. “Annemiek van Vleuten (@AvVleuten) Kórházban vagyok, néhány sérüléssel és töréssel, de rendben lesz. Augusztus 8., 2016. Van vanl Breggen, aki végül aranyat vitt, azt mondta a verseny után: “Nagyon rosszul nézett ki. Azt hittem, halott. Senki sem csinált semmit. Ez a legfontosabb nap a karrieredben.Amikor látsz valami ilyesmit, valójában már nem számít. ”

Az egykori aranyérmes Chris Boardman Unibet hozzátette:” Nagyon dühös vagyok rá, mert ránézek az úti bútorokra és azt gondoltam: Senki nem tud itt lezuhanni, és felkelni. ”

” Ez a múlt technika, ez veszélyes volt, és azt jelenti, hogy a kurzust tervező emberek látták és elhagyták. Dühös vagyok rá, mert lementem, és megnéztem a pályát, és láttam ezeket a Unibet széleket. Tudtuk, hogy ez a technika múltja volt, ez veszélyes. “