Versenyző Scott Tucker letartóztatott több millió dolláros fizetésnapi hitel átverés

Scott Tucker professzionális versenyautóját szerdán tartóztattak le bűncselekményekkel kapcsolatban azzal vádolva, hogy sok millió ember hátát élték meg, akik a napi hitelnyújtási műveleteket használják.

Manhattan szövetségi bíróságon indított vádirat A törvénytelen adósságok összegyűjtése és a kamatlábak alábecsülése olyan fogyasztókra, akik mélyen adósságot kerestek, miután néha Tucker-t és cégeit 700 dolláros vagy annál több kamatot fizetett hitelükért. A vádirat szerint Tucker töltött Több mint 100 millió dolláros személyi költséget jelent, mint  regisztrálás a Bet365 vpéldául a luxus otthonok és autók, ékszerek, magán repülőgépek és egy profi versenyzői csapat költségei, amelyek honlapja szerint a Ferrarisokat a világon “marquee” rendezvényeken versenyezik, beleértve Franciaországot, Monacoot és Abu-t Dhabiban.Többször is versenyzett a 24 órás Le Mans versenyen. A vádirat hatalmas Ferrarist, négy Porsches-ot és egy Learjet-ot keresett. A rider a motoros kerékpáron a motoros kerékpárral kereste a világbajnokságot. Olvasson tovább Tucker és egykori ügyvédje Timothy Muir, akit szintén szerdán tartóztattak le, állítólag több mint 4,5 millió embert szenvedett az Egyesült Államokban, akik küzdenek az alapvető életköltségek megfizetéséért. Azt állította, hogy megtévesztették a kommunikáció és a szerződések megtévesztéséért. “Tucker és Muir kényszerítették e magánszemélyek közül többet olyan adósság-ciklusokra, amelyekben újabb kamatozó kölcsönöket születtek…A vádirat kiegyenlítése érdekében. ”

A Tucker és a Muir ügyvédjei nem válaszoltak azonnal a megjegyzéseket kérő üzenetekre. A bírósági iratok szerint Tucker és Muir panaszokat Bet365 iPhone mobiltelefonokról kapott Fogyasztók ezreinek, állami szabályozóknak és fogyasztóvédelmi csoportoknak, még mielőtt az államok 2003-ban megkezdték volna a pertámadások leállítását.

A perek legyőzésére és a polgári és büntetőjogi felelősség elkerülésére Tucker három amerikai indián törzs Hogy a fizetésnapi hitelezőket “törzsi szuverén immunitás” védte, “mondta a vádirat.Azt állította, hogy néhány állami pert a fenti indokok alapján utasították el. A hitelezési rendszer 1997 és 2013 augusztusa között működött, és több mint 2 milliárd dollárt termelt bevételként 2003-tól 2012-ig, és Tucker számára több százmillió dolláros nyereséget biztosított A különböző államok, köztük a New York állam és a District of Columbia, tiltják a payday-kölcsönöket vagy kamatkorlátokat alkalmaznak, amelyek ténylegesen megtiltják őket. A 2012-es bírósági iratok szerint.

2012-ben , A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság beperelte Tuckert Nevadában a fizetésnapi hitelnyújtási művelet során. Az ügynökség a bírósági iratokban azt mondta, hogy Tucker illegálisan legalább 420 millió dollárt zsebre tett. Tucker és más vádlottak fogadás bónusz szerint az elmúlt évben bejelentették, hogy gyakorlatuk az iparág egésze, és csak 750 panaszt kaptak öt 2008-tól 2012-ig kiadott hitelek száma